noriyah's FotoPage

By: noriyah abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 13-Jun-2008 23:37 Email | Share | | Bookmark
DI LCCT NAK BALIK DARI SEMENANJUNG...N9 WITH LUV

dengan kakak2, bonda dan anak sedara
di lcct
pic atas kapal terbang heheh
View all 4 photos...
Ni pic di lcct before naik flight ke kuching. mak n kakak2 dan anak sedara yang hantar. sedih gak nak balik tapi yelah kan dah mengajar di lundu, sarawak. ni la pengorbanan jadi suami cikgu heheh. anyway tiap2 tahun aku pasti nak balik ke seremban n perak juga..

hubby cakap kena dok kat lundu ni paling maksimum 10 tahun huhuhu...beranak pinak kat sarawak la.
anyway dah 6 bulan kami kawin tapi masih lom ada rezeki lagi. kawan2 yg lain doa2kan lah yer.
ok nanti update lagi..
wassalam


Sunday, 2-Dec-2007 19:59 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN

MAKAN BERADAB
POSING DALAM BILIK
DALAM BILIK
View all 4 photos...
Alhamdulillah tanggal 1 December 2007 aku dah sah jadi isteri kepada Mohd. Syamil b. Abdul Hamid.Majlis berjalan dengan lancar. terima kasih kepada semua yang banyak membantu. doakan kami cepat dapat anak dan hidup bahagia.


Saturday, 1-Sep-2007 08:36 Email | Share | | Bookmark
GAMBAR-GAMBAR MAJLIS BERTUNANG

masa sarung cincin
dalam bilik
bersama kakak tersayang
View all 20 photos...
alhamdulillah 1.9.2007, majlis pertunangan yang dirancang telah pun berlangsung dalam suasana yang sederhana tetapi meriah.
pihak lelaki telah membawa 7 dulang hantaran dan di balas dengan 9 dulang dari pihak perempuan. semua hantaran my best friend yang tolong buatkan. tq kak ima..atas pertolongan..nanti masa kawin i need ur help juga heheh.

lauk pauk masa majlis semua diuruskan oleh kaum ibu kat taman perumahan ni. syukur sangat semua ok..terima kasih pada semua yang tolong my family uruskan majlis pertunangan ni.

happy sangat sebab dah jadi tunang orang hehhehe. tapi sedih sebab my dear syamil takde masa majlis tu coz dia di sarawak.
doakan semoga jodoh kami berpanjangan dan majlis perkahwinan akan berjalan dengan lancar .

insyaAllah dalam masa 3 bulan lagi kami akan melangsungkan perkahwinan. doakan kebahagiaan kami.. Amin


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net